Gebedsbrief november 2020

SZZ logo

 

 

 

 

Pietermaritzburg, 20 oktober 2020

Geliefde gebedsondersteuners,

Ik las net een stukje over dankbaarheid en hoe belangrijk dat is. (Numeri 11:22) Laat er altijd dank in onze harten zijn zodat de Heilige Geest ons kan blijven leiden en vullen met zijn aanwezigheid. Er zijn genoeg redenen om in de val van negativiteit te vervallen. Ook hier in de RSA, maar laten we blijven zien op Hem die voor ons zorgt en een plan heeft.

Met ontsteltenis hebben we kennis genomen van het in de brand steken van het huis van zuster Nxumalo. Met dank aan de Stichting, ivm financiele ondersteuning, kunnen wij hier nu aan de gang om haar te helpen met schoonmaken en repareren van haar huis. Ook al hun kleren en bedden zijn verbrand en de koelkast is gestolen. Momenteel woont ze bij een vriend van de gemeenteraad. De vrijwilligers uit de gemeente gaan beginnen met de opknap actie. Foto’s zullen volgen.

Laten we bidden dat de kerkenraad sterk zal staan in het leiden van de gemeente met vrijmoedigheid. De zondagse kerkdiensten zijn belangrijk om bij te wonen, maar door de week is het belangrijk om deel te nemen aan cell groep bijeenkomsten. Daardoor kan het evangelie dieper werken in de harten van de gelovigen. De ouderlingen hebben deze taak op zich genomen samen met zuster Magubane. Mag dit een goede uitwerking hebben, mede door jullie gebed. Er zullen drie cell groepen zijn nl twee te Lysta —die geleid zullen worden door Sibu en zs Magubane— en een te emaVilakazini, geleid door Njabulo.

10 November hebben we de classis bijeenkomst en zal mijn exit plan besproken worden. Dit omvat dat we vragen dat ds Motloung de gemeente Lysta zal assisteren door maandelijks de kerkenraadsvergadering te leiden van Lysta en een jaar alvast optrekt met de gemeente voordat ds Veenstra met pensioen gaat in juni 2022. In de laatste periode van ds Veenstra van zijn bediening zal hij zich toeleggen op evangelisatie. Om meer mensen in de gemeente te krijgen. Laten we bidden dat deze vergadering mag gaan zoals wij het gepland hebben.

vergadergezelschap

Het programma voor 2021 wordt nu opgesteld. Er zal dus veel aandacht gegeven worden aan evangelisatie en laten we bidden dat dat een succes wordt doordat we veel bidden met dankbaarheid in onze harten.

Met vriendelijke groet uit het zendingsveld,
Sietse

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten