Gebedsbrief mei 2023

SZZ logo

 

 

 

 

 

Gebedsbrief mei 2023

Madadeni 19 mei 2023

Zusters en broeders,
Onze meeste gemeenteleden waren op de goede Vrijdag buiten de stad naar familie. Dit komt mede vanwege de grote armoede. Daarom besloten Njabulo en de anderen om tijdens de goede Vrijdag en de Paasdagen zich aan te sluiten bij pastor George Mokoena. Hij is de pastor van een nabij gelegen gemeente. Ongeveer op 500 meter afstand. We danken God dat zijn gemeente ons met open armen ontving. Njabulo hielp mee omdat hij op het keyboard speelde. Het waren goede diensten.

(Noot van het bestuur: George Mokoena is jarenlang een trouw helper van Sietse geweest. Ongeveer 7 jaar geleden is hij weg gegaan om nu zijn ‘eigen’ gemeente te starten. Wellicht kunnen er nog mooie dingen uit voort komen?)

De mensen hier zijn (bijna) altijd vrolijk gestemd.

We gaan door met het bouwen van de gemeente. Nu ook met open lucht bijeenkomsten.
Afgelopen vrijdag hadden we een nacht van gebed om onszelf als kerk nieuw leven in te blazen .. wilt u met ons meebidden dat dit ook gebeurd?

Op 18 juni hebben we een speciale jeugddienst gepland staan. We hopen en bidden dat daar veel jongelui op af zullen komen.

Als gemeente zijn we ook bezig om via crèches en openbare scholen het Evangelie uit te dragen.
Helaas zijn er weinig die met dit mooie werk mee kunnen doen omdat onze oudere leden vooral aan het werk zijn en de jongeren druk aan de studie.

Vanuit Madadeni wensen we u allen heel goede pinksterdagen toe.

Met hartelijke groeten,
Kerkenraad en leden van de gemeente te Madadeni

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten