Nieuwsbrief maart 2023

SZZ logo

 

 

 

 

 

 Nieuwsbrief maart 2023

Madadeni, 21 maart 2023

Broeders en Zusters,
De laatste maanden waren de nieuwsbrieven door alle perikelen rondom het pensioen van Sietse wat naar de achtergrond verdwenen, maar nu vanuit Madadeni weer eens een nieuwsbrief waarin zij melden:
Hallo broeders en zusters,
De diensten gaan nog steeds elke zondag door. 
God vertelt ons tot op de dag van vandaag hoe belangrijk we voor Hem zijn, kleine kinderen aanbidden God met liederen en verzen. Er is een weg vooruit nu alle leden van de kerk met passie deelnemen. En we werken nog steeds hard om de Wil van God te zoeken voor ongelovigen om de kracht van God in de kerk te zien. 🙏

We hebben een korte opwekkingsstart van 1 februari tot 5 februari gehad voor het laten zien wie Jezus is bij Lysta.

Als gelovigen bouwen we de kerk op het sterke fundament voor het christelijke leven. We hebben besloten om dit jaar opnieuw te beginnen om samen te werken aan de bouw van de kerkgemeenschap. We hebben gebeden van uw kant nodig, dat God met ons wil zijn bij de nieuwe start. We beloven vanaf dit moment harder te werken en jullie zullen altijd de veelbelovende acties en de vruchten van onze acties ontvangen. We zullen doen wat nodig is om God zonder voorwaarden te dienen. Vergeef ons alstublieft onze dagelijkse fouten. We begrijpen jullie frustratie, we beloven God dat we alles zullen doen, dank je broeders en zusters. Het is al lang geleden dat we stopten met schrijven. Nu komen de jaren voor ons om de glimlach op uw gezicht te brengen en de vruchten te zien van uw gebeden die u voor deze kerk hebt gebeden.

Een heel hartelijke groet vanuit de zusters en broeders te Madadeni.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten