Gebedsbrief juni 2018

logo szz

Gebedsbrief juni

Er is veel om dankbaar voor te zijn en er is nog veel wat gedaan moet worden.

Er is een enthousiasme voor evangelisatie die is aangezwengeld en die nu verder wordt gedragen door zuster Mkonto en haar vriendin, c.q. rechterhand, zuster Magubane. Eerstgenoemde is geen lid van onze gemeente maar is erg actief onder en met onze zusters. Ze is van huis uit een evangeliste in hart en nieren en dat merk je. Het is een geschenk van de Here aan onze gemeente. ‘s Avonds gaat zij met een luidspreker preken in haar omgeving om haar omgeving met het Evangelie te bereiken. Haar batterijen waren laatst op en toen heb ik een aantal gekocht voor haar zodat ze verder kon en haar nachtelijk preken weer kon houden.

Gaarne gebed voor een doorwerking van deze positieve invloed die er uitgaat van deze twee zusters. Het zijn echte voortrekkers cq leiders en dat doen ze op doortastende maar ook nederige wijze. 9 Juni hebben we weer een open air gepland en laten we bidden dat het zingen in het openbaar en de getuigenissen en het preken de harten mag raken van de omstanders.

De jongeren gaan rond de 16de juni naar Dudusini bij Vryheid omdat ds Motloung daar een tent heeft opgezet om de nationale vrije dag te vieren. Hij hoopt zo de jeugd te bereiken met het Evangelie. Onze jeugd zal er ook een of twee avonden naar toe gaan. De jeugd heeft ook veel geestelijke steun nodig om staande te blijven tegen de wereldse verleidingen die erg sterk zijn hier in onze samenleving.

Onze zondagsschool bijeenkomst van 24 en 25 juni is gepland en moet nog verder ingevuld worden. Gaarne voorbede voor een goed programma. Zowel qua ontspanning maar ook qua geestelijke opvoeding en opwekking.

zondagsschool

 

We zijn dankbaar dat we een mooie kampeer plek hebben gevonden om met onze kinderen naar toe te gaan. Dit was ook  Zijn leiding en laten we dicht blijven wandelen aan Zijn hand en in Zijn nabijheid zodat de kinderen gezegend en versterkt worden.

En tot slot laten we bidden dat ons bezoek aan NL gezegend mag worden/zijn. We komen van de 1ste tot en met de 18de Juli. We hopen vakantie te vieren en de ouders/familie te zien. De 15e juni zijn we in de gemeente te Wormer en we hopen jullie daar      a l l e m a a l      te zien natuurlijk. Ik zal daar een frisse presentatie houden over de zending en u kunt vragen stellen over de drie wijken/gemeenten maar ook over Malema, Gupta’s en over andere zaken welke Zuid- Afrika raken? We zullen het netjes beantwoorden.

See you.    Sietse.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten