Gebedsbrief juli 2017

Gebedsbrief voor de maand juli 2017


 

kerkenraadsleden Madadeni

(kerkenraadsleden Madadeni)

Gebedsbrief voor juli 2017

Danken:

Samenwerking met Zulu gemeente uit Nqutu en pastor George Mokoena. En ook met ds. Kriel uit Vrjheid. Geloven is een vorm van gemeenschap, net zoals de gemeente, die noodzakelijk is zoals goede bemesting groei bevorderd. En daar actief in te zijn en zo de vruchten te plukken ervan.

Om het wat concreter te zijn:  we hadden een bijeenkomst met ds. Patrick Motloung en evangelist Tsotetsi van Nqutu en pastor George  Mokoena en ook  Sibusiso onze ouderling van Lysta. We waren  te Utrecht om te overleggen over de strijd tegen de duisternis. De jeugd heeft een eigen weg, die niet opbouwend is en wij als leiders kwamen bij elkaar om dit in goede banen te leiden.

Dit werd op een goede manier gedaan zonder te vervallen in harde woorden maar in liefde konden we elkaar opbouwen en tot slot hebben we voor elkaar gebeden.

kerkdienst Madadeni

 

Voorbede:

Zondagsschool bijeenkomst op 22 Juli. Voordat de kinderen weer naar school gaan op de 24ste juli, willen we hen een ‘hupstoot’ (Afrikaans) geven om het tweede en laatste deel van de schoolperiode naar zondagsschool te gaan. Maar dat niet alleen. We hopen ook dat ze hopelijk  zien dat we er zijn voor hen om aan de hand te lopen van onze goede Herder.

Ik ben dankbaar voor de Daystar leiderschap cursus omdat de ‘leerlingen’ de leiders van morgen zijn. De jeugd heeft onderricht nodig maar ook voorbeelden en liefde.

kerkdienst Madadeni

 

Sibu leidt de daystar groep te Lysta en ik leid deze groep te emaVilakazini. Willen jullie bidden dat de Here Sibu helpt om dit belangrijke werk te doen? Verder dat hij ook ‘n goede prediker mag worden, want die hebben we nodig.

De moeilijkheid van: ‘Hij moet groeien, ik moet kleiner worden.’; geldt ook voor mij. Dat ik mij steeds meer terugtrek uit Lysta, maar op de juiste wijze. Niet in een keer, maar dat ik er nog ben waar het nodig is en dan ook  zodat ik mijzelf zo snel mogelijk kan terug trekken. Deze beweging moet tot opbouwing zijn van de gemeente Lysta zodat ik mij steeds meer kan concentreren op het werk te emaVilakazini en Ntendeka.

Mag de Here ons allen zegenen, en voor jullie een heel fijne vakantie toegewenst.

Sietse Veenstra.


Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten