Tussendoortje december 2017

logo szz

Tussendoortje nr 7 Kerst/Oud en nieuw 2017

Madadeni/Wormer, 23 december 2017

Geliefde broeders en zusters,

Wat een geweldige respons hebben we van jullie allemaal mogen ontvangen op de oproep om bij te dragen voor de aankoop van een ander en betrouwbaar vervoermiddel voor onze gemeente te Madadeni. De VW bus is bijna ‘total los’. Oud, gevaarlijk en versleten.

De oproep aan de steun biedende kerken en andere trouwe  lezers van deze brieven uit Madadeni hebben een enorm resultaat opgeleverd. Tot nu toe is er ruim 10.000 euro binnengekomen! En we zijn er nog niet. Van enkele gemeentes gaan we de gelden welke ze hebben opgehaald, nog ontvangen. Eerlijk gezegd zijn we er stil van dat deze actie zo is aangeslagen. Alle gevers en lezers willen we hierbij heel hartelijk bedanken voor de gulle gaven.

Je zult begrijpen dat de brs en zrs in Madadeni ontzettend blij zijn. Ze zijn al bij een garage wezen kijken en weten precies wat ze willen.  Mooi toch? Dat is zelfstandigheid welke we steeds vaker zien en zeker zeer op prijs stellen!

auto

Hun keus is gevallen op een auto zoals de foto weergeeft. Een ‘bakkie’ plus een extra cab. Ook door de week kunnen ze deze dan gebruiken om kinderen  tegen een kleine vergoeding naar school te brengen en er verder te zijn voor de gemeenschap wanneer er plotseling vervoer nodig is. Uiteraard houden we jullie op de hoogte welke auto het geworden is.

Lerend ouderling Sibusiso heeft ons de volgende gebedspunten doorgegeven. Sietse heeft een paar weken vakantie en Sibu is de voorzitter van de kerkenraad. In Zuid-Afrika is het nu ‘hoog’ zomer.

kerkenraad

 

  1. Bid voor een fijne vakantie voor allen.
  2. Bid voor de jeugd van de kerk, welke zoveel moeilijkheden ondervindt om hun studies te kunnen betalen.
  3. Bid voor de gemeenschap te Lyster dat alle mensen zullen inzien hoe belangrijk het is om de Here God te loven en te prijzen.
  4. Bid voor de kerkgemeenschap.
  5. Bid voor pastor Sietse Veenstra, Sibusiso en pastor Mirco uit Newcastle. Hij komt elke maand een keer preken, en de mensen zijn ‘gek’ op hem.
  6. Bid voor Sibu, hij wil aankomend jaar graag trouwen. Dat hij de mogelijkheden mag krijgen.

Sibusiso

 

Wij wensen jullie allen heel fijne kerstdagen en een Gezegend 2018 toe.

 

kersttakje

Bestuursleden DB SZZ:

Robert, Ad, Dick, Maurice en Dirk Jan

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten