Gebedsbrief maart 2018

logo szz

Howick, 26 februari 2018.

Gebedsbrief voor Maart.

Broeders en zusters in Nederland,

Hoe gaat het daar bij jullie? Er komt een kou front naar jullie toe en wij hebben ook een paar koude dagen gekend met regen.

De maand maart wordt druk voor ons en veel gebed is nodig.

Op 2 Maart beginnen we met een gebedsnacht voor de jeugd.

kerkgangers

 

De zaal van de kerk raakt meestal vol en dan gaan we extra stoelen regelen. De jeugd van Nqutu/Vryheid is uitgenodigd en ook Mokoena zal waarschijnlijk komen met zijn jongeren. Laten we bidden dat veel jongeren aangeraakt zullen worden en komen tot een verdieping in hun geloof en ook dat anderen tot bekering komen.

10 Maart hebben de zusters een conferentie en die is georganiseerd door de blanke zusters van Newcastle en er komt een professor van Potchefstroom spreken. Er komen zusters uit heel Natal en ook de Zulu zusters uit het Richmond gebied en Vryheid zullen komen. Van Madadeni komen er ongeveer 15 zusters. Laten we bidden dat de zusters een gezegende dag zullen hebben.

 

tent kerkdienst

En aan het eind van de maand hebben we nog het paasfeest; het grootste kerkelijke gebeuren onder de zulu’s. Ik weet nog niet de details maar waarschijnlijk hebben we diensten op goede vrijdag en dan weer zondag met het Heilig Avondmaal. Tevens zal er dan misschien eten bij zijn. Dat zijn meestal lange dagen maar wel erg opbouwend. De diakenen en Sibu, zullen het paasfeest regelen en ik ben benieuwd wat ze voor ons in petto hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat betreft onze ‘nieuwe’ bus het volgende: er wordt echt hard gewerkt om op korte termijn een andere auto te kopen. Maar dat is niet zo eenvoudig. Zodra de auto er is, waarschijnlijk een zg. ‘bakkie’, dan laten we dit weten.

bakkie

Onze Vader zorgt voor ons en laten we daar voor danken ten allen tijde.

Met hartelijke broedergroet,

Sietse Veenstra

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten