Gebedsbrief februari 2018

logo szz

 

 

 

 

 

Madadeni, 31 januari 2018

Gebedsbrief februari 2018

De Here is ons nabij dit jaar en dat is goed te weten. Net zoals Hij zorgde voor de Israelieten tijdens de woestijnreis, in die zekerheid mogen wij ook met Hem dit nieuwe jaar ingaan.

Evangelisatie commissie:

Ik ben blij dat we nu een evangelisatie commissie hebben. Het zijn enthousiaste zusters met een hart voor evangelisatie.. Er zit een zuster bij van een andere gemeente die ‘s avonds met een luidspreker preekt in onze omgeving, de nachtpredikster. Deze zuster is anderszins ook actief in onze buurt. Deze commissie heeft tot doel om de evangelisatie levend te houden onder de gelovigen. Het is inderdaad een gevaar dat we als gelovigen niet waakzaam blijven op dit gebied. Vorig jaar is de evangelisatie er bij in geschoten en dat mag niet weer gebeuren.

Door to door – evangelisatie:

Bovenstaande club gaat ook mee met de twee door to door bezoeken die we gaan afleggen op 3 en 12 februari te emaVilakazini. Ook de zusters en jongeren van aldaar zijn ingeschakeld. We vasten twee dagen ervoor en tijdens deze dagen beginnen we eerst met een korte Bijbelse opkikker om 09h00. Daarna gaan we drie uren bezoekwerk doen en waarna we om 13h00 een dankdienst hebben met ‘n kopje thee met een broodje.

Een auto voor Madadeni:

autobusautobusDe voorlopige opbrengst van de aktie: Een auto voor Madadeni is wat ons betreft overweldigend. Totaal is er inmiddels het volgende bedrag bij de penningmeester binnengekomen: 13580 euro!! Een ongelofelijk prachtig bedrag. Daar willen we jullie allen heel hartelijk voor bedanken. In Zuid-Afrika wordt er inmiddels hard gewerkt om het juiste ‘bakkie’ te vinden. We houden jullie op de hoogte.

Vrouw van ds Pieter Kriel, Susan overleden.

We waren erg geschokt dit weekend dat onze zuster zo plotseling is overleden. Ze was al geruime tijd zwak en ze was herstellende van een zeldzame ziekte. Laten we bidden voor troost voor ds. Kriel en zijn drie kinderen. Ze zijn van onze leeftijd en we trokken altijd veel met elkaar op. Ds. Kriel is de opsteller van de Daystar boekjes die we in onze gemeenten gebruiken. Laten we bidden dat het gezin getroost mag worden de komende tijd.

‘n Gezegende tijd toegewenst

Sietse Veenstra.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten