Gebedsbrief maart 2017

Gebedsbrief maart 2017


Gebedsbrief voor maart 2017

We zijn dankbaar dat aanstaande zondag 8 jongeren belijdenis gaan afleggen van hun geloof. We bidden dat er spoedig anderen zullen volgen. Dus dat is veel belovend en onder hen zijn een paar jonge kerels welke wellicht toekomstige leiders kunnen zijn. Laten we Hem vertrouwen die de harten en de toekomst kent, en laten we Hem danken dat Hij over zijn gemeenten waakt.

bouwvakker

Het eerste stadium van de bouw is bijna afgerond en straks wordt begonnen met de bouw van het kerkgebouw. Het huisje en de kerk worden van zinkplaten gemaakt en het toilet wordt van stenen gebouwd. Buiten dit, zijn we erg dankbaar dat het zover is en we zijn al druk bezig met de aanvraag van electriciteit; hopelijk gaat dit snel. De watervoorziening is geen probleem, buiten het feit dat er regelmatig geen druk is en er dus ook geen water is.

 

 

 

(onze bouwer)

 

 

We zijn ook dankbaar dat 16 maart de deputaten komen met ‘n nieuw lid van de zendingscommissie en zijn naam is Maurice. We heten hem welkom en mag het zo zijn dat dit bezoek hem nog enthousiaster zal maken dan hij al is. Laten we ook bidden dat we weer ‘n stap verder mogen komen in de richting van verzelfstandiging en laten we de kerk(en) runnen met zo weining mogelijk geld, want onze gemeenteleden hebben zelf maar net genoeg om het hoofd boven water te houden.

 

De deputaten krijgen het druk en weinig slaap! Er is ook nog eenbiddende handen gebedsnacht voor de jongeren gepland, en wel de vrijdagavond als ze hier zijn. Nee, we zullen ze laten zien dat hier gewerkt wordt. We zullen hen inplannen in de gebedsnacht. Laten we bidden dat deze gebedsnacht de jongeren mag opwekken om toegewijd te leven aan onze Heer.     AMEN!

 

 

 

 

Zondag (19 Maart) zal ds. Kriel zes certificaten uitdelen voor de training van Christelijke leiders en daar ben ik erg trots op. Deze zes jongeren kunnen trots op zichzelf zijn want ze waren bijna altijd aanwezig de afgelopen twee jaar. Ze hebben altijd hun huiswerk redelijk goed voorbereid. Momenteel hebben we op papier twintig (!!) studenten bij de Daystar cursus en dat is erg mooi. Laten we bidden dat deze jongeren Christelijke leiders mogen worden in de kerk en maatschappij.
gelovigen

 

 

 

 

 

 

 

In Christus verbonden met U allen,

Groet vanuit Madadeni,
Sietse Veenstra

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten