Gebedsbrief februari 2022

SZZ logo

Madadeni, 4 februari 2022

Zusters en broeders,

Gebedsbrief voor februari 2022

Het jaar is al weer ‘n dikke maand oud. De tijd gaat erg snel, of ik word ouder omdat het mij nu meer opvalt. We hopen en bidden voor een goed jaar met de hulp en Zegen van onze Heer.

Ik heb de broeders en zusters van de kerkenraad gevraagd om gebedspunten en deze worden nu aan jullie doorgegeven.

Het eerste punt is een dankpunt, namelijk Sindiswa is in verwachting en hoopt in April de baby te krijgen. Als ik mag vervolgen met de situatie van dit jonge gezin, dan zijn er een aantal donkere wolken aan de lucht. De situatie te Madadeni verslechterd. Het is niet meer veilig ‘s nachts en de zendingspastorie wordt ook niet ontzien. Sibu en zijn gezin voelen zich niet veilig. Sibu heeft nog geen details gegeven maar op de eerst komende kerkenraad zullen we het wel horen.

Hopelijk kunnen we hem bemoedigen met het feit dat hij een roeping heeft en dat kan een groot verschil maken in hoe je dit probleem hanteert. Op de kerkenraad zullen we dit bespreken.

Daarnaast is inderdaad de toenemende criminaliteit een grote zorg waar de gemeente cq kerkenraad wat mee moet/kan doen.

We zullen een gebedsuur gaan regelen eens per week en dan bidden voor deze problematiek. Wellicht komt er wel meer uit voort.

Laten we ook bidden voor het jaarprogramma wat opgesteld moet worden. Dit doen we in februari met het bijbehorende budget.

Ik stel voor dat de broeders ouderlingen dit gaan doornemen met ds Motloung en dat dit op de eerst komende kerkeraadsvergadering kan worden besproken.

 

Ds. Patrick Motloung had nog de volgende gebedspunten:

  • Gebed voor geestelijke groei in de kerk
  • Gebed voor financiële doorbraak in de gemeente
  • Gebed voor stabiliteit van de gemeenteleden waar elk lid zich inzet voor de gemeente.

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke broedergroeten,
Sietse Veenstra.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten