Gebedsbrief december 2021

SZZ logo

 

 

 

 

 

 

Madadeni, 2 december 2021

Gebedsbrief voor de maand December 2021

Het is alweer de een december en het jaar is bijna voorbij. In onze ogen gaat de tijd snel maar in de ogen van de Here is 1000 jaar als een dag.

Wij staan weer aan de vooravond van een opkomende covid besmetting, bij jullie maar ook bij ons gaan de aantallen scherp omhoog vooral in Johannesburg.

gezelschap

Bij ons komt de ‘bouwvak’ eraan en die begint hier altijd zo rond de 16de December tot en met halverwege januari. Kerkelijke activiteiten komen dan tot rust.

Aanstaande zaterdag hebben we onze tweede open air actie gepland na de kerkenraad van komende vrijdag.

Deze keer wordt deze gehouden te Lysta en daar zien we naar uit om het goede nieuws met de omgeving te delen op deze uitreikende wijze.

De tent willen we weer opzetten zodat we wat bescherming hebben tegen de zon en Sibu zal spreken en ik zal weder om de brug presentatie verzorgen en een gemeentelid gaat een getuigenis geven. We plannen ook een oproep (het engelse woord daarvoor is ‘altar call’) maar dat moet wel geleid worden.

organist

Njabulo zal de muziek verzorgen en er zal een voorzanger zijn. We zien er naar uit hoe de Here zijn hand zal uitstrekken om mensen aan te raken. De ouderlingen zullen nu het voortouw moeten nemen om de volgende activiteiten op te zetten: cellgroep, daystar cursus om leiders te kweken, gebedsgroepen opzetten, zondagsschool werk oppakken en het jeugdwerk. Vrijdag zullen we horen hoe de huisbezoeken zijn gegaan. De inbreng van ds Motloung is nog steeds bemoedigend en laten we bidden dat de kerkenraad steeds meer gaat opstaan voor het Evangelie zodat het verder zal gaan onder de Zulu’s in Madadeni. Gaarne uw voorbede voor dit belangrijke werk uitgaande van de kerkenraad. Ik wens jullie een goede kersttijd toe en fijne familie tijd met elkaar. Mag de Here ook in deze tijd harten aanraken en versterken zodat zijn Koninkrijk mag groeien. Tot wederhoor eind januari 2022.

Ook namens alle gemeenteleden Gezegende feestdagen.

kerstafbeelding

Verbonden in de liefde van Christus,  Sietse

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten