Gebedsbrief februari 2020

SZZ logo

 

 

 

 

Howick, 30 januari

Gebedsbrief februari 2020,

U wordt allen gegroet in de naam van onze Here Jezus Christus onze Verlosser en Zaligmaker.

Hij is het die ons draagt en verandert als we dat willen althans vooral het laatste. We zijn gereformeerd en dat op basis van Romeinen 12 verzen 1 en 2. We veranderen naar het beeld van onze Heer die in ons woont en dat zal naar buiten stralen.

Ik begin met een heel triest bericht. Het heeft een grote impact op onze gemeente. Afgelopen zondag hebben we de echtgenoot van mw Nxumalo, onze diaken en penningmeesteres en voorzitter van de kerkenraad moeten begraven. Dat was erg verdrietig en een groot verlies voor de familie.  Ook hij is slachtoffer geworden van het vele geweld wat hier gepleegd wordt in Zuid-Afrika.

De maand Februarie kent een paar evenementen die eigenlijk door gebed moeten gedragen worden. Hier komen ze.

De eerste is de komst van de afgevaardigden van de SZZ in februari. Ze zullen hier zijnvan de 15e-18e.tentevangelie zuid afrika

 

Er zullen over belangrijke zaken gesproken worden zoals de personele bezetting van de zending, de toekomst na het wegvallen van de zendeling, het pensioen van de zendeling en de financiële rapportage en de moeilijkheden die daarmee gepaard gaan. Wilt u deze hoofdmomenten a.u.b. in gebed bij de Here brengen?

Verder heeft de delegatie het verzoek dat de evangelisatie tent zal worden opgezet in deze tijd zodat zij die kunnen meemaken. Zo gezegd, zo gedaan. Het is geregeld maar daar komt wel het een en ander bij kijken. Zoals de voorbereiding en de voorzang en natuurlijk het werk dat de Here door ons wil gaan doen, nl dat mensen geconfronteerd zullen worden met de liefde en vergeving van God door Christus. De prediking zal verzorgd worden door ds Motloung, Njabulo, Sibu en de zendeling. De tentevangelisatie is van de 9e tot en met de 16e.

tentevangelie zuid afrika

Nog wat achtergrond info: Njabulo heeft het moeilijk met zijn ogen want zijn zicht wordt minder. Hij zou naar een oogarts zijn gegaan maar omdat er al vijf dagen geen water was, kon hij niet wassen en had hij geen nette kleren.

Het drop in centrum is nog druk bezig om de interne zaken op te lossen. Daarna gaan ze naar onze wijk om  nieuwe vrijwilligers voor het bestuur te kiezen 

Met broedergroeten,
Sietse Veenstra

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten