Gebedsbrief augustus 2018

SZZ logo

Pietermaritzburg, 2 augustus 2018

Gebedsbrief Augustus

Danken:

vakantie

Vakantie cq bezoek aan Nl was opbouwend. We zijn erg dankbaar dat het kon. Het gesprek met het bestuur van de Stichting SZZ was opbouwend en ontplooiend. Het geeft mij verdere openingen. Ook het  gesprek met een andere man van Zimbabwe die ik in het vliegtuig ontmoette, zet mij verder op het spoor tot onderstaande initiatieven vermeld onder emaVilakazini en Ntendeka.

Voorbede: 

De gemeenteleden van Lysta willen meer duidelijkheid van de financiele commissie, de zusters Nxumalo en Ntshangase. Daarna zullen ze weer financieel gaan bijdragen. Nu denken ze dat er geld verdwijnt in de zakken van deze twee zusters. Om dit te voorkomen moet je een goede rapportage geven dat de collecte gelden op een goede wijze geadministreerd worden. Hier gaan we aanstaande zondag een begin mee maken en ik denk dat het financiële comité na twee maanden het groene licht moet krijgen van de gemeente. Zo niet dan moeten anderen de zorg van de financiën overnemen.

We hebben een nieuwe impuls voor de wijk te emaVilakazini, nl door sport contacten te leggen met mensen aldaar. We denken aan het organiseren van voetbal en karate training. Dit wordt dan onder de vlag van de kerk geregeld en daarmee willen we contacten leggen en invloed uitoefenen op de jeugd. Daarnaast zal er nu elke week ‘n cel bijeenkomst zijn. Tevens is een tijdelijke kerkenraad gekozen die elke maand bijeen zal gaan komen. De wijk te eMavilakazini wil ook graag hun eigen zaakjes regelen.

Te Ntendeka willen we ook wel de lijn volgen van emaVilakazini door sport te gaan organiseren voor de jongeren. En ook hier gaan we elke week ‘n cel bijeenkomst houden, maar we wachten nog even met het opzetten van een tijdelijke kerkenraad.

Gaarne voorbede voor deze nieuwe stappen en dat we inderdaad snel toestemming krijgen tot de bouw van een zinkplaten kerk met woning en toilet voor de wijk te Ntendeka.

Baie dankie en geniet van jullie vakantie,

Hartelijke groeten,
Sietse

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten