Gebedsbrief augustus 2017

Gebedsbrief voor de maand augustus 2017


4 Augustus 2017

Gebedsbrief voor augustus,

Dankpunten

De halfjaarlijkse zondagsschool bijeenkomst is goed verlopen. Er was een goede opkomst en er was een mooie sfeer. De kinderen hebben genoten.

etende kinderenEr was lekker eten en we hadden een goede boodschap voor de kinderen met een vertelling en een oproep om de Here te volgen. De spelletjes zijn altijd een succes en wij weten al welke spelletjes het goed doen. Het enige ‘nadeel’ is dat de leiding afgemat thuis komt, maar ja dat weet je van te voren.

Een tweede dankpunt dat ik wil noemen, is dat de deelname aan Daystar toeneemt. De zusters willen nu ook deelnemen en dat is erg positief; dit zal de jeugd wat meer het besef geven dat het serieus is want soms heb ik het idee dat de jeugd denkt het is een leuk tijdverdrijf en je krijgt nog eten op de koop toe. Dus ik verwacht dat dit een verrijking en verdieping voor de gemeente zal zijn.

vergadering

 

Gebedspunten

Graag voorbede voor ons land. We zitten in een economische recessie en de corruptie rijst de pan uit, het is niet mooi meer. De bedrijven keren hun geld wel drie keer om voordat ze het investeren. Verder is er veel werkeloosheid. De regering roept van verschillende kanten dat er wat aan gedaan moet worden, maar het is vooral de regering die de boosdoener is. Het Zuma kamp wordt steeds meer aangevallen door de Gupta familie. De inflatie is erg hoog en de kosten van levensonderhoud zijn voor veel mensen nu al te zwaar. De armoede loert om de hoek en velen zijn er al toe vervallen. Het is niet zo mooi hier bij ons.

25 augustus hebben we wederom  onze  prayer night gepland. We gaan de leiding wat strakker in de hand houden. We hebben een bijeenkomst gehad met de leiders/dominees en wij als leiding zullen er zelf de hele nacht aanwezig zijn en we zullen de voorbede voor de jongeren ter hand nemen.

En laten we bidden voor de twee nieuwe wijken waar ik werkzaam ben. Te emaVilakazini gaat het redelijk goed maar de opkomst is wat laag. We hebben een vaste kern en nu willen we graag uitbreiden. Dit willen we in eerste instantie doen door huis bezoeken in de buurt. Dat gaan we doen op de maandagmorgen. Mag de Here ons bezoekwerk Zegenen en de harten van de mensen aanraken.

In de tweede wijk, Ntendeka, wachten we op toestemming van de lokale leider om een erf te kopen waar we een zinkplaten kerk kunnen bouwen. Laten we bidden dat dit spoedig mag komen. Daarna willen we een evangelisatie actie  houden met de tent.

Met vriendelijke broedergroet,

Sietse.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten