Gebedsbrief april 2018

logo szz

Pietermaritzburg, 28 maart 2018

Gebedsbrief April

Bakkie gekomen!

De gemeenteleden zijn erg blij met het bakkie welke gearriveerd is. Nu kan zuster Ntshangase rustig rijden zonder problemen met o.a. de versnellingsbak. Zondagavond zijn ze al naar Ntendeka geweest om de familie Xulu te troosten want een meisje van rond de twintig jaar is gestorven aan een vreemde ziekte. Erg verdrietig dus. Goed dat ze er naar toe zijn gegaan en het kan nu.

Afgelopen weekend hadden we te kampen met overvloedige regen. Andere plekken hebben nog veel last van de droogte, zoals in de Kaap. Verder is de politieke situatie zorgelijk en het is belangrijk dat het niet escalleert, vooral de kwestie van landonteigening zonder vergoeding is een hot item.

Paasfeest:

he is not here - for he is risen

Dit weekend is het pasen en dan vieren we ons hoogtij feest. We gaan drie dagen diensten houden met elkaar en Vrijdag staat het kruis van onze Heer centraal met zijn zeven teksten aan het kruis.

Zaterdag zal de jeugd de hoofdrol krijgen en zondag hebben we een normale dienst waarbij de opstanding centraal zal staan en het avondmaal zal worden bediend.

Open Air 7 April:

De zaterdag na pasen hebben we een evangelisatie dienst nabij een grote winkel waar altijd veel mensen rond hangen.

We willen daar twee diensten houden. De eerste om half elf en de tweede om twaalf uur. We doen het samen met ds. Mokoena en ook zuster Mkonto zal er bij zijn; zij is van een andere gemeente, maar ik denk dat we juist met evangelisatie kunnen en moeten samenwerken.

Gaarne uw voorbede voor deze open air dienst, dat er een krachtige boodschap van uit gaat naar de omgeving van Lysta, sectie 7 en emaVilakazini.

komt allen tot mij

Financiele bijdrage gemeenteleden:

De gemeenteleden willen eerst meer inzicht hebben in hoe het reilt en zeilt tav de financiën en daarna zullen ze bijdragen, zeggen ze. Het is altijd goed om hier openheid van zaken over te geven.

Zegen voor jullie en baie dankie voor jullie voorbede.

Sietse namens de broeders en zusters te Madadeni.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten