Tussendoortje november 2017

logo szz

Tussendoortje nr 6 (15 nov. 2017)

(predikant Piet van Veelen biedt ook mee)

Beste lezers,

Wat een geweldige veiling hebben we zondagmorgen na een heel mooie dienst mogen meemaken. De sfeer en de saamhorigheid was heel uniek. We gaan met z’n allen voor een mooi resultaat voor de zending te Madadeni.
Als bestuur willen zo snel mogelijk de oude/versleten/gevaarlijke VW bus vervangen door een goede occasion. Dit doen we uiteraard in overleg met Sietse en de Kerkenraadsleden van Madadeni. Tijdens onze bezoeken aan de gemeentes hebben we heel duidelijk geconstateerd dat een nieuw vervoermiddel heel hard nodig is.

dienstenveiling ngk de wijngaard wormer

(tijdens het bieden grote lol)

De Zendingscommissie van de Wijngaard te Wormer heeft op deze morgen een dienstenveiling gehouden. Van te voren konden gemeenteleden diensten aanbieden welke bij opbod werden verkocht. Denk hierbij aan boottochten, tuinonderhoud, speciale taarten maken enz. En de hoogste bieder had de dienst.

Tot nu toe, = woensdagmorgen 15 nov., heeft deze veiling al 4500 euro opgeleverd. En er komen nog meer activiteiten aan! Geweldig. We gaan voor een bedrag van minimaal 6000 euro!

dienstenveiling ngk de wijngaard wormer

(enkele kinderen bieden hun diensten aan)

dienstenveiling ngk de wijngaard wormer

We willen ook alle lezers van het tussendoortje vragen om mee te doen aan deze actie voor het ‘nieuwe’ vervoermiddel. Wilt u uw ‘steentje’ bijdragen? Alvast heel hartelijk dank hiervoor.

Tijdens de veiling gemaakte foto’s kunt U vinden onder het kopje ”Foto’s” op de site of door op deze link te klikken.

Het rek nr. voor uw bijdrage: NL60INGB0003875157, t.n.v. Stichting Zending Zuid-Afrika, Wormer

Met vriendelijke groeten,

bestuursleden Stichting Zending Zuid-Afrika

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten