Dankbetuiging

logo szz

 

 

 

 

 Stichting Zending Zuid-Afrika Wormer

Help een stille coronaramp voorkomen
Geef ook voor onze gemeentes te Madadeni

         wachtende kinderen
blij met voedselpakket

De pakketten zijn uitgedeeld

Vanuit de gemeente te Madadeni ontvingen we bijgaande mail:

Goedemiddag broeders en zusters, we danken God dat Hij op uw hart heeft gelegd om ons levensmiddelen  te schenken. We hebben deze meteen aangekocht en daarna bij de gezinnen gebracht. In een pakket zijn de volgende producten vertegenwoordigd:

Maismeel, rijst, aardappels, vleespakket, suiker, bakolie, melkpoeder en wasmiddel.

De mensen zijn allen erg dankbaar en vroegen ons hun dank aan de gevers over te brengen. De mensen zijn heel gelukkig en het was een verrassing voor ons allemaal! echt , echt we hebben geen groot woord, maar God  weet hoe gelukkig we zijn. God Zegene jullie allemaal.

                                       voedselpakkettenHet podium in de kerk had de functie van tijdelijke opslagruimte.

De actie, welke we zijn gestart, heeft tot nu toe 2510 euro opgebracht! Er zijn 45 gezinnen mee geholpen. Binnenkort ontvangen deze gezinnen nogmaals een voedselpakket!

Een geweldig bedrag, onze penningmeester heeft al gezorgd dat de diakenen levensmiddelen konden aankopen. Vervolgens gaat hij nog enkele keren een bedrag storten zodat de mensen wederom de eerste levensbehoeften gaan ontvangen.
    Blijde ontvangers Blijde ontvangers!


zr. Nxumalozr. Nxumalo houdt precies bij waar de pakketten heen gaan

Zoals u ongetwijfeld in de media heeft gezien of gelezen is de nood in Afrika en vooral Zuid-Afrika nog steeds erg hoog. Daarom gaat de actie ook door. De binnen gekomen gelden gaan voor 100% rechtstreeks naar de diakenen van het Zendingsveld. Mocht u willen meehelpen? Stort dan uw bijdrage op onderstaand banknummer:

NL60 INGB 0003 8751 57 STICHTING ZENDING ZUID-AFRIKA (o.v.v. hongersnood) De mensen in Madadeni zijn U zeer dankbaartentkerk

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.

  • Zoek op berichtcategorie

  • Zoek een bericht op datum

  • Meest recente berichten